Logo 't Knuffelhoekje (De Hoekjes)
Aanvraag starten

't Knuffelhoekje (De Hoekjes)

Pastorijstraat 5, 9100 Nieuwkerken-Waas
Plan je route
0478 98 86 80
dehoekjes@telenet.be

Openingsuren

Monday van 07:00 tot 18:00
Tuesday van 07:00 tot 18:00
Wednesday van 07:00 tot 18:00
Thursday van 07:00 tot 18:00
Friday van 07:00 tot 18:00
Saturday Gesloten
Sunday Gesloten
Type opvang: Groepsopvang
Prijs type: Prijs volgens inkomen
Opvang voor: Baby's en peuters (0 - 3 jaar)
Kinderen (2.5 - 9 jaar)
Totaal aantal plaatsen: 19
Speciale zorgen mogelijk: Ja
Huisdieren in huis: Nee
Buitenspeelruimte: Nee
Beschrijving:

Wij houden van alle kapoenen! Bij ons staat uw kapoentje centraal: er wordt rekening gehouden met zijn eigen ‘ik’ en zijn ritme. Wij verwelkomen kapoenen voor 4 of 5 volle dagen per week.

Wij hebben ervoor gekozen om met 3 groepen te werken: in ’t Knuffelhoekje verblijven 19 baby’s van 0 tot +/- 15 maanden,  in ’t Speelhoekje verblijven 14 kapoenen van +/- 15 tot 24 maanden verblijven en in 't Peuterhoekje verblijven 18 kapoenen van 24 maanden tot 3,5 jaar. Schoolkapoenen van 2.5 jaar  kunnen op woensdag 's middags  naar ons komen. Kapoenen tot de leeftijd van 3,5 jaar zijn ook welkom tijdens de schoolvakanties en schoolvrije dagen (mits wij een vrije plaats hebben). Zodoende kunnen we aan elke leeftijdsgroep de specifieke aandacht geven die ze nodig hebben. Indien er meerdere kinderen uit hetzelfde gezin bij ons verblijven: de locaties zijn slechts 100 meter van elkaar verwijderd.

Bij mooi weer gaan we graag naar buiten de natuur verkennen met een dagelijkse wandeltocht of spelen we in onze grote tuin. Er wordt gewerkt rond thema ’s die elke 14 dagen veranderen. Dansen , zingen , knutselen… komen dagelijks aanbod. Ons doel is om de kinderen voor te bereiden op de kleuterschool. Maar eens ze naar de kleuterschool gaan kunnen ze nog altijd terecht bij ons. Wij werken samen met de Droomballon en Onze Lieve Vrouw Ten Bos: onze kapoenen worden door de kleuterjuf van de beide scholen naar de groepsopvang op woensdag gebracht en dit om 12 u.

Onze professionele aanpak door de kinderverzorgsters zorgt ervoor dat uw kind zich volledig kan ontwikkelen op gebied van motoriek, taal, expressie… Om hieraan te kunnen voldoen zorgen we ervoor dat we geregeld opleiding volgen.

Wij kijken er naar uit om jullie kleine wondertje te laten groeien in een warme , geborgen , liefdevolle omgeving.

 
Toegankelijkheid:

 

 
Vakantieperiodes:

Officiële brug- en feestdagen

2 weken in juli (vanaf 2025 2 weken in juli en 1 week in augustus aansluitend)

2 weken tussen Kerstmis en Nieuwjaar

 
Toewijzingsbeleid:

 

 
Doorlooptijd: