Openingsuren

Monday van 07:00 tot 17:30
Tuesday van 07:00 tot 17:30
Wednesday van 07:00 tot 17:00
Thursday van 07:00 tot 17:30
Friday van 07:00 tot 17:30
Saturday Gesloten
Sunday Gesloten
Type opvang: Groepsopvang
Prijs type: Prijs volgens inkomen
Opvang voor: Baby's en peuters (0 - 3 jaar)
Totaal aantal plaatsen: 18
Speciale zorgen mogelijk: Ja
Huisdieren in huis: Nee
Buitenspeelruimte: Ja
Beschrijving:

Hallo,

Ik ben 38 jaar en mama van 4 kinderen en partner van een geweldige man. Sinds 2014 ben ik begonnen als kinderbeleider van een groepsopvang. Recent ben ik als kinderbegeleider gestart bij Kinderopvang Zonnestraal. Alle leeftijden zijn welkom; 0 tot 3 jaar alsook buitenschoolse kinderen. Ik hecht veel waarde aan het welbevinden en de betrokkenheid van al mijn opvangkindjes maar ook normen en waarden zijn voor mij belangrijk. De kindjes zien opgroeien tot een peuter vind ik prachtig om te zien. Hun zelfredzaamheid stimuleren is ontzettend belangrijk. Ik wil de ouders een gerust gevoel geven om hun kindje uit handen te geven, goed overleg met de ouders is dan ook mijn prioriteit.

Een tuin hebben we niet maar een beetje verderop kunnen we in onze tuin van het kinderdagverblijf Kinderopvang Zonnestraal steeds terecht om een luchtje te scheppen, te ravotten, te spelen, te ontdekken of te lunchen bij prachtig weer. Het is veilig en afgebakend, er zijn veilige buitenspeeltoestellen.

Verder voorzie ik elke week een gevarieerd voedingsschema op en hou rekening met de wensen van de ouders (vegetarisch, veganistisch, halalvlees… )

Diversiteit is belangrijk voor mij, kortom, iedereen is welkom !