Aanvraag starten

Bengels

Pastoor De Meerleerstraat 152, 9100 Sint-Niklaas
Plan je route
03 766 76 67
kinderdagverblijfbengels@gmail.com

Openingsuren

Monday van 07:00 tot 18:00
Tuesday van 07:00 tot 18:00
Wednesday van 07:00 tot 18:00
Thursday van 07:00 tot 18:00
Friday van 07:00 tot 18:00
Saturday Gesloten
Sunday Gesloten
Type opvang: Groepsopvang
Prijs type: Vrije prijs
Opvang voor: Baby's en peuters (0 - 3 jaar)
Totaal aantal plaatsen: 21
Speciale zorgen mogelijk: Ja
Huisdieren in huis: Nee
Buitenspeelruimte: Ja
Beschrijving:

In ons kinderdagverblijf werken vier ervaren , zelfstandige kinderbegeleidsters. Ons motto is "wij kunnen niet van elk kind een ster maken , maar we kunnen ze wel allemaal laten schitteren."

Elke werkdag zetten wij ons in met hart en ziel van 7u tot 18u. Wij werken met een vaste dagprijs waarin voeding - wij koken elke dag vers - en luiers zijn inbegrepen. 

Goede communicatie vinden wij enorm belangrijk belangrijk. Wij maken dan ook graag tijd om de nodige mededelingen te doen , wanneer u uw kind brengt en ophaalt.

 

wij laten onze bengeltjes op hun eigen leefritme groeien : zij kunnen eten en slapen wanneer zij daaraan behoefte hebben. Omdat een goede hygiëne van levensbelang is , heeft elk kind zijn eigen bedje en ook een kastje met persoonlijke spullen. Wij zetten extra in op vrij en begeleid spel omdat deze zeer belangrijk zijn voor een optimale ontwikkeling van elk kind. Wij bieden verschillende spelprikkels aan , lezen elke dag verhaaltjes voor , zingen veel liedjes , spelen poppenkast , knutselen , puzzelen , ... dit en nog veel meer rond een welbepaald thema. ook hebben wij een overdekte bolderkar waarmee wij erop uit trekken als het weer het toelaat. Onze overdekte buitenspeelruimte ligt in het verlengde van onze binnenspeelzaal , deze kunnen we winter en zomer gebruiken , zo krijgen de kinderen het ganse jaar door de kans een frisse neus te halen. Wanneer het weer het toelaat kunnen ze ook in ons tuintje spelen. Daar kunnen ze fietsen , krijten , op de wipjes , met een buitenkeukentje spelen , ... veel experimenteren.

 

U bent van harte welkom voor een rondleiding waarbij wij u een uitgebreide uitleg geven over onze werking.  Wij doen dit tijdens onze openingsuren zodat u de sfeer kan proeven en het Bengelsteam in actie kan zien.

Bij de Bengels kan u uw kind met een gerust hart achterlaten. Wij verzorgen jullie meest kostbare bezit met heel veel liefde en plezier.

Naast onze crèche bevindt zich een school. Wij bieden de ouders die kiezen om hun kind daar naar school te laten gaan , nog twee jaar extra service aan. Deze kinderen kunnen voor- en na school , over de middag , halve dagen en tijdens schoolvakanties nog bij de Bengels terecht.

 

 

Vakantieperiodes:

4 weken tijdens de zomervakantie

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar